na brzuch 6 weidera?

Idź do strony 1 2 3

Wiadomość

marta89

Miasto: edinburgh

Punkty: 0

Listów: 10

wiec z tego co czytam szostka jest na miesnie a nie na spaleni tkanki tluszczowej , ja bym chcial spalicz tluszczyk z calejo brzuszka z bokow i zprzodu gora i dol, w zasadzie to przyzwyczailam sie do mojego brzucha ale jak schudlam to zobaczylam jak mi boczki opadly i duzo wgniecen mam czyli szukam czegos tez na ujedrnienie

użytkownik zablokowany

Miasto: -

pewnie masz na mysli rozciaganieta skore ktora pozostala, wiec potzreba czasu zeby skora stala sie jedrna, pomocne moga okazac sie kremy jak i cwiczenia ktore przyspiesza ten proces

Jin

Listów: 8

ja wybralem na brzuszek program 8minuteABS, znalazlem filmik gdzies na necie, ladnie spala, jest mocno intensywny, krotkie przerwy, roznorodne cwiczenia, moge go smialo polecic

użytkownik zablokowany

ja obcnie zaczalem abs 2 - przemyslany zestaw, abs 8 minute robilem i jak dla mnie bez sensu lekki w dodatku jest to staly program wiec gdzie tutaj jest przeciazanie meisni czyli zmuszanie do ciezszej pracy co skutkuje przyrostem ich masy i sily

Agatta

Listów: 1

ja jestem przy 6 weidera...
dopiero 8 dzień ;/
trzymajcie kciuki!
mam nadzieję, że dotrwam do końca!

p.s. biegnę teraz zrobić kolejną serię!

Monsun

Listów: 2

Ja ćwiczyłam 6 po ciąży- ale to jest mega ciężki jak dla mnie trening, nie dałam rady wytrwać...ale juz parę dni odniosło pewnien, efekt..powodzenia

kulka_28

Listów: 4

No ja bym strasznie chciała zacząć,bo trochę mi się na tym brzuszku przez zimne dni odłożyło.Słyszałam jednak,że to strasznie wymagające ćwiczenie i trzeba mieć dużo samozaparcia.Naprawdę szczerze wierzę w te ćwiczenia.Najwyżej jak zacznę wymiękać to się zwrócę do mojej grupy wsparcia ze schudnijmy,dziewczyny potrafią naprawdę przemówic do rozsądku.Mam jeszcze pytanie.Czy 6 weidera działa na zrzucenie boczków?

Kasumi

Listów: 1

Witam Panie/Panowie;)

ja też jestem w trakcie robienia A6W;) <16dzień> ćwiczenia są ciężkie i wymagają ogromnej siły woli ( ale jakoś daję radę:D)
Ogólnie trenuję od 5 tygodni. Najpierw był jogging 40min dziennnie ( robię około 4-5km;) ) a 16dni temu dołożyłam do tego a6w.
Do tego wszystkiego staram sie jeść zdrowo i nie więcej niż 1400kcal dziennie;)

jakie są efekty??;)
przed dietą//treningiem ważyłam 75 kg przy wzroście 170.
Obecnie po 5 tygodniach ważę 67kg a w brzuchu zgubiłam 11cm.

co do A6W i innych ćwiczeń;) Moi drodzy...na początku jest ciężko ale po 2 tygodniach konsekwentnego ćwiczenia i zdrowego odżywiania te nowe czynności wchodzą w nawyk a ćwiczenia same w sobie nie sprawiają już tak dużego kłopotu;)

tak więc:) mega silnej woli i wytrwania w swoich postanowieniach życzę wam wszystkim;))

fitOskar

Listów: 22

Jeśli chodzi o opadającą skórę to pomyśl o tym by udać się na siłownię i skontaktować się z profesjonalnym trenerem. Tylko ćwiczenia silnie ujędrniające są w stanie ci pomóc, nie myśl o żadnych kremach jako cudownych specyfikach na zwiotczałą skórę- one oczywiście mogą ci pomóc,ale nie rozwiążą całkowicie problemu

Kituh

Miasto: Lublin

Punkty: 71

Listów: 34

na zgubienie tłuszczu najlepsze sa cwiczneia aerobowenp pływanie bieganie, cwiczenia miesni brzucha a w szczególnosci A6W tłuszczu nie spalaja ale rozbudowuja miesnie ,pozatym jest to program nie dla początkujacych

Idź do strony 1 2 3

Aby dodać posta musisz się zalogować