Ranking spalaczy!

Idź do strony 1 2 3

Wiadomość

katarzynka88

Miasto: -

Punkty: 0

Listów: 61

hej piszcie jaki jest według was ranking spalaczy, które sa najlepsze, które najgorsze... ;] ja jestem świeżnką w tej dziedzinie wiec sie nie wypowiadam ale chce kupić thyrotherm... Myślicie ze to dobry spalacz??

katarzynka88

HEJ NO LUDZISKA!!! PROSZĘ OD KILKU DNI PROBUJE SIE DOWIEDZIEĆ JAKI ŚRODEK JEST NAJSKUTECZNIEJSZY I NIC... CZY KTOŚ MI POWIE? PROSZĘ ;]

mariella_k_

Listów: 44

ja nie uzywalam termarla ale slyszlam rozne opinie. postawilam po dlugiej lekturze na clarinol cla firmy walmark .sa efekty ale nie ma cudow cwicze 2 razy dziennie z synkiem na rowerze jezdze ale przyznam waga spada alew szybciej zmiany cellulitowe zachodza.

katarzynka88

a ja dzwoniłam na infolinie to mi koleś powiedział, że najlepszy jest Hydroxycut Hardcore a pozniej scorch i tight... A podobno thermal pro wcale nie by najsilniejszy teraz jego nastepca ponoć jest thyrotherm... co o tym myslicie??

mariella_k_

ja slyszlalam o hardcore ze jest dobry ale narazie trzymam sie clarinolu zobacze pozniej a jakich efektow oczekujesz ile jest ciebie za duzo:)?

użytkownik zablokowany

trudno powiedziec ktory spalacz jest najlepszy, napewno te zawierajace kofiene, johambine, guglosterony sa skuteczniejsze niz te spalacze ktore tych substancji nie zawieraja

clanirol to raczej maly dodatek, spalaczem tego nie nazwalbym :)

katarzynka88

[quote=mariella k.]ile jest ciebie za duzo:)?[/quote]
No 8 kg tak chciałabym zrzucić... 68 waże a chce 60... A jak scorch da więcej ahhaha to chetnie oddam wiecej ciałka :D

mariella_k_

tez bym chciala 8 kilo byloby super....clarinol stosuje jakos dodatek ...tych mocnych ja sie poprostu boje ze beda jakies slkutki negatywne...

katarzynka88

ja w sumie trochę też się boje... ale nie wiem czy mam o co ??? hmm paco???

użytkownik zablokowany

rzeczywiscie spalacze oparte na efedrynie moga byc bardzo szkodliwe dla osob ktore takich spalaczy nie powinny przyjmowac ( lista przeciwskazan jest w temacie dot. dawkowania ), spalacze bezefedrynowe dla osob zdrowych sa 100% bezpieczne przy odpowiednim stosowaniu i odpowiedniej kalorycznosci ( przy 500kcal dziennie wszystko jest szkodliwe bo organizm jest skrajnie wyczerpany )

Idź do strony 1 2 3

Aby dodać posta musisz się zalogować