Witam
próbowałam różnych diet i preparatów ale efekt był taki że schudłam 2 kg i stop. Od miesiąca biorę chiński ziołowy preparat ZI XIU TANG pyłek kwiatowy w 100% naturalny i schudłam już 4 kg , bardzo się chce pić biorąc go ale picie dużej ilości wody bardzo sprzyja odchudzaniu,
efekty uboczne ; :)
przestała puchnąć mi noga ( nic nie pomagało przez kilka lat)
mam więcej energi
czuję się lekka i zdrowa
wypróżniam się nawet 3 razy dziennie a wcześniej miałam problem zrobić to raz dziennie.
Jestem szczęśliwa że w końcu coś działa i jeszcze poprawia stan zdrowia.
Wypróbujcie Polecam :)
Można go już kupić na allegro
Sprawdziłam i jest ok.
Schudnąć szybko z oryginalną formułę ZIXIUTANG!
Zi Xiu Tang (oryginalna formuła) jest zaprojektowany w celu usunięcia nadmiaru tłuszczu i toksyn , który utrudnia proces odchudzania. Żadnych narkotyków lub niebezpiecznych składników - tylko 100% naturalne zioła, które wytwarzają niesamowite wyniki.
* zwiększenie metabolizmu
* Pomaga obniżyć poziom cukru we krwi i poziom cholesterolu
* Hamuje i uwalnia tłuszcz z organizmu,
* Pomaga przy bolesnych skurczach menstruacyjnech
* Zmniejsza i usuwa trądzik i wypryski
* Zmniejsza wygląd rozstępów
* Ujędrnia i napina skórę
* Przyczynia się do zmniejszenia cellulitu bez liposukcji / chirurgii, kremów
* Szybkie, skuteczne zdrowege odchudzania bez interwencji chirurgicznej
Zmniejszono brzuch tłuszczu, eliminuje potrzebę stosowania kosztownych powłok brzucha!
* Wypłukuje tłuszcz poprzez wykorzystanie wszystkich naturalnych składników
* Bezpieczna i niedroga alternatywa dla członkow siłowni
* Jedz co chcesz - dieta nie jest wymagana
Główne składniki: pyłek kwiatowy, chiński Ignamy, Barbary Wolfberry owoców, nasion Lotus i Błonnik
Dawkowanie: Dwie kapsułki dziennie przyjmować rano popijając wodą
Picie dużej ilości wody przyspiesza proces oczyszczania organizmu i utraty wagi.
Nieodpowiednie dla: Kobiety w ciąży i przy karmiące piersią , młodzieży do 18 lat, osób z poważnymi chorobami i osób z alergią na składniki tego produktu.