co po termal max tylko dla kobiet??

Wiadomość

alicja10

Miasto: -

Punkty: 0

Listów: 4

witam.wlasnie skonczylam brac termal max tylko dla kobiet,ale niestety chyba zbyt na mnie nie podzialal.chcialabym zamowic cos mocniejszego i bardziej skutecznego.prosze o rade,jaki srodek bylby najlepszy.

użytkownik zablokowany

idziesz w zlym kierunku - starasz sie brac coraz silniejsze suplementy podczas gdy blad tkwi w diecie i cwiczeniach, prawda jest taka ze przy dobrej diecie i odpowiednich cwiczeniach waga spada bez dodatkowych spalaczy a skoro nie spada po dodatniu suplemnetow to znaczy ze cos robisz zle

rozpisz swoja diete i plan cwiczen to cos wiecej bede mogl napisac

alicja10

dziekuje za tak szybka odpowiedz.moja codzienna dieta wyglada nastepujaco

sniadanie:kawa+2krakersy z blonnikiem
obiad:100g piersi z kurczaka lub ryba
kolacja:200g steku wolowego lub ryby lub piersi z kurczaka+20g pieczywa+10oliwek
czesto pomijam obiad
cwicze codziennie po conajmniej 20min i duzo spaceruje

użytkownik zablokowany

tak na oko to masz okolo 700kcal w diecie to zdecydowanie za malo, 1200 kcal to takie minimum,

zapomnialem zapytac wczesniej - waga spadla ?

alicja10

NIESTETY WAGA JEST CIAGLE TAKA SAMA,CHOCIAZ MUSZE PRZYZNAC,ZE JEST WIDOCZNA UTRATA TKANKI TLUSZCZOWEJ.NAPRAWDE CHCIALABYM BARDZO SCHUDNAC,MOJE STARANIA SA OGROMNE.NIE NALEZE DO TYCH OSOB,KTORE BIORA TABLETKI NA ODCHUDZANIE I OBJADAJA SIE, LUB NIE CWICZA.WRECZ PRZECIWNIE.PIERWSZY RAZ ZASTOSOWALAM TEMO MAX-TYLKO DLA KOBIET,GDYZ SAMA DIETA I CWICZENIA WCZESNIEJ NIE POMAGALY.CZYTALAM WIELE O SRODKACH,KTORE WSPOMAGAJA SPALANIE TLUSZCZU I POMYSLALAM,ZE MOZE DZIEKI TEMU UDA MI SIE STRACIC TROCHE NA WADZE,PROSZE O JAKAS PORADE.
DZIEKUJE,ZE TAK SZYBKO OTRZYMUJE ODPOWIEDZI.TA STRONA JEST NAPRAWDE PROFESJONALNA.POZDRAWIAM

użytkownik zablokowany

Proponuje Ci zwiekszyc ilosc kalorii w diecie - mozliwe ze w tym tkwi przyczyna, metabolizm pzapewne znacznie sie spowolnil i organizm nie chetnie wydatkuje energie, pozwole sobie na mala korekte Twojej diety:

sniadanie: 3 jajka gotowane + pomidor/ogorek do tego kawa

obiad: 150g ryby/... + 50g kaszy gryczanej

obiad2: 150g ryby/... + 20g oliwy z oliwek

60minut po tym posilku proponuje cwiczyc - cwiczenia jakie proponuje to cwiczenia aerobowe - prosze Cie zajrzyj do dzialu trening do tematu "Trening aerobowy...."

kolacja: 100g sera bialego + 20g oliwy + warzywa

na pocatku moze byc ciezo z oliwa ale powinnas dac rade - warto zaplacic kilka zl wiecej i cieszyc sie lepszym smakiem :)

alicja10

DZIEKUJE SERDECZNIE ZA PLAN DIETY.POZDRAWIAM

mirabel25

Punkty: 1887

Listów: 124

Podstawa dobrze dobra dieta, a nie tłumaczenie sobie jeden suplement na odchudzanie nie pomógł, kupię drugi.

Aby dodać posta musisz się zalogować