schudłam 10kg w dwa miesiące

Idź do strony 1 2 3

Wiadomość

użytkownik zablokowany

Miasto: -

Punkty: -

Listów: -

Moi kochani ja bym sie chciala po zbyc sie troszke brzuszka. w jak sposob moge to zrbic zeby nie brac zadnych tabletek. NO A CWICZENIA MI NIE ZA BARDZO wychodza.Dziekuje za wszystkie rady z gory.POZDRAWIAM WSZYSRKICH.

DarciaO

Punkty: 0

Listów: 2

powiedzcie mi slyszeliscie o linea

Lara22

Listów: 1

Nie no urwałyście się z choinki czy co??? Ja też chcę tyle schudnąć!!!! Nic mi nie wychodzi.

fitOskar

Listów: 22

Więcej wytrwałości Moja Droga! Naprawdę nie ma nic trudnego w odchudzaniu- wiem, bo sam mam to już za sobą. Na początku, przyznaję, jest ciężko ale jeśli wytrwa się dwa tygodnie to już praktycznie najtrudniejsze ma się za sobą:) Jestem z wami- na pewno wam się uda schudnąć

beatrycze1

Listów: 11

Ważne by każdy dopasował odpowiednią dietę do siebie.

ewaawe24121

Punkty: 5

Cześć. Chciałabym schudnąć 11 kg w dwa miesiące ale nie wiem jak. Nie chcę żadnych tabletek. Prosze pomóżcie mi. Z góry dziękuja

użytkownik zablokowany

Punkty: 50

Jeżeli chcesz pozbyć się brzuszka to zacznij od aerobów,czyli dużo biegaj,podróżuj na rowerze oraz pływaj. To na pewno pomoże. Oprócz tego możesz zadbać o suplementy które wspomogą proces spalania tkanki.

iskierkasia

Punkty: 5

Cześć. Chciałabym schudnąć 11 kg w dwa miesiące ale nie wiem jak. Nie chcę żadnych tabletek. Prosze pomóżcie mi. Z góry dziękuja

Możesz wypróbować dietę dr Dukana. Jednak zanim zaczniesz szukać informacji na jej temat w internecie, pójdź do księgarni i kup jego książkę "Nie potrafię schudnąć". Dopiero po przeczytaniu książki zrozumiesz na czym polega TRWAŁE odchudzanie. Według jego diety możesz schudnąć około 10 kg w 2 miesiące, natomiast sama dieta trwa znacznie dłużej, aby zapobiec efektowi jojo. Natomiast jeżeli zamierzasz schudnąć 10 kg w dwa miesiące, jest to możliwe, tylko trzeba stosować się do jego zaleceń z książki. Podkreślam, że z książki dlatego, gdyż sama sprawdzałam informacje na temat tej diety w internecie i spotkałam się z dużymi rozbieżnościami. Zaczęłam wczoraj stosować tę dietę i już zrzuciłam 1 kg. Zmobilizowała mnie znajoma, która sama schudła ok. 20 kg, a jej córka 10 kg. Tak więc potrzeba trochę silnej woli i efekty murowane. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

KROKUS

Punkty: 35

Listów: 7

Ja polecam suplement diety Lipinorm,bierze się dwie kapsułki dziennie, nie trzeba ciągle patrzeć co ile go trzeba brać, wystarczy zażyć go dwa razy dziennie, to sprawdzony lek przez moją znajomą, lepiej się czuła, gdy go zaczęła brać, spadła jej waga o całe 5 kg. Nie warto się głodzić,ale warto zastosować sobie dietę,w której nie zabraknie właśnie tego suplementu diety,który znacznie obniża masę ciała i daje lepsze samopoczucie ;-)

KROKUS

Punkty: 35

Listów: 7

A ja mogę podać link do strony Lipinormu. Oto on: http://lipinorm.pl/
;-)

Idź do strony 1 2 3

Aby dodać posta musisz się zalogować