Tak jak w temacie, chciałabym się dowiedzieć jak to u was wyglądało.
Kiedy pierwszy raz się odchudzałam 2 lata temu zgubiłam 5 kg w ciągu 3 miesięcy. jestem z tego bardzo dumna, ponieważ do dziś dnia udało mi się tą wagę utrzymać. Ubywało kresek na wadze szybciej na początku, a wolniej na kocu. Też tak mieliście?
Powiem Ci Katarinka, że naprawdę całkiem zgrabny efekt Twoich ćwiczeń:) Mam nadzieję, że teraz Ci pójdzie jeszcze lepiej. Ja miałam podobnie tylko że w około 4 miesiące zgubiłam jakieś 7 kilogramów. Przy czym no trochę się musiałam napocić ( od 5 do 10 m dziennie biegałam i jadłam jeden posiłek dziennie). Niestety mi kilogramy wróciły i muszę zacząć na nowo, wszystko przez to, że nie byłam konsekwentna.
Zawsze tak jest chyba, że im więcej zrzucisz tym trudniej o następne spadki wagi.
Nie łam się tylko rób swoje. Poradź się dietetyków na pewno pomogą!
J nie bardzo mam sie czym chwalic, ale staram sie jak moge. mam nadzieje, że u mnie waga będzie spadać szybciej niż u was dziewczyny. Może wyścigi urządzimy:P
No ja moze opowiem o swoim koledze który całe zyccie był pulchniutki ale wziął sie za siebie i 2 miesiace zrzucił 17 kg i utrzymuje tą wage , a nawet lepiej bo nabrał jeszcze masy miesniowej,tak wiec wszystko zalzy od nas i od naszych staran,tak wiec do dzieła
Cięzko porównywac efekty odchudzania w liczbach ,lepiej porównywac wygląd i kształt sylwetki , bo 7 kg mniej u mnie zupelnie inacze wyglada u kobiety która schudnie 7kg z np 65 kg.Tak wiec najepiej zrobic zdjęcie z przed i po odchudzaniu