Brak mi silnej woli-prosze pomóżcie!

Wiadomość

dolly

Miasto: Białystok

Punkty: 0

Listów: 5

Mam z tym wielki problem, dlatego mimo ciągłego odchudzania zamiast tracić na wadze rosnę coraz bardzie. Sprawdźcie ostatni wpis w moim pamiętniku to sami zobaczycie, jaka słaba jestem.... Potrzebuje grupy wsparcia i to szybko! Albo niech ktoś na mnie akrzyczy...sama nie wiem

petunia

Miasto: Warszawa

Punkty: 0

Listów: 6

Daj spokój, weź się w garść a nie użalaj się nad sobą! Stara baba , a zachowujesz się jak szesnastolatka. Sama zdecyduj, albo czegoś na prawde chcesz, albo nie.

kwiatek

Miasto: Bytom

Punkty: 80

Listów: 31

oczywiście będziemy Cie wspierać, ale najpierw sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czego tak naprawde chcesz i na czym Ci zależy. Nikt Cię nie zmusi do odchudzania. To tylko Twoja decyzja.

Martiax

Miasto: Gdańsk

Punkty: 91

Listów: 21

Zgadzam się z innymi my mozemy ci pomoc tylko słownie a 99% zalezy od ciebie i wyłacznie od twojej silnej woli,ale trzymam kciuki

dodus000

Miasto: -

Punkty: 803

Listów: 35

Weź się w garść ..siądź sobie i przemyśl dokładnie dlaczego chcesz schudnąć?? czy jeśli schudniesz będziesz się lepiej czuła ?? czy będziesz czuła się bardziej atrakcyjna i z uśmiechem na twarzy staniesz przed lustrem naga

Piggy

Punkty: 1605

Listów: 34

Jedyną osobą, która może Ci pomóc jesteś Ty sama. Ty spojrzysz w lustro, na wagę, popatrzysz jak odbierają Cię inni i wtedy zdecydujesz, czy jesteś z tym wszystkim szczęśliwa czy nie. Powodzenia.

lorensik

Punkty: 20

Listów: 4

..musi po prostu przyjść taki moment kiedy weźmiesz się za ćwiczenia...Jest to trudne i wymaga samozaparcia, ale spróbuj i zobacz jak cudownie się człowiek czuje po wysiłku...kocham to uczucie...od razu czuję się chudsza... polecam jeszcze raz... www.sokarla.blogspot.com

sexybabuska

Punkty: 45

Listów: 9

przeczytałam na tym blogu http://madreizdroweodchudzanie.blogspot.com/ reklame o nazwie, dieta proteinowa, nie bd sie wypowiadała,poprostu ja przeczytaj, napewno niezaszkodzi.

martucha

Punkty: 3281

Listów: 196

Edytowany 08:46 @ 30/03/2011 przez martucha
Ja też miałam wielki problem z motywacją aby zabrać się wkońcu za siebie,tym bardziej że zostałam sama z dzieckiem i nie miał kto mnie w tym wspierać..Ale odkąd trafiłam przez zupełny przypadek na stronę slimon i poczytałam że nie jestem sama z tym problemem coś we mnie pękło..Powiedziałam sobie STOP..Jest tu tyle cennych wskazówek i porad..Są ludzie którzy choć tylko wirtualnie ale jednak są z nami..Wspierają nas..To jest super..

kinga2901

Punkty: 90

Listów: 18

Witam
Na imię mi kinga.Mam 13 lat . Mam 161 cm wzrostu i 61 kg wagi. Nie jestem brzydka, ale mój brzuch mnie przeraża. Od zawsze byłam uświadamiana że jestem gruba. Nie mam chłopaka. wydaje mi się że nie jestem otyła . Nie widać po mnie mojej wagi. Jestem bardziej ubita, mam duzo siły, chętnie ćwiczę, jestem wysportowana. Jednak jest mi bardzo ciężko. Zawzięłam się i od początku wakacji mam dietę , znacz nie jem słodyczy. Co dzień robię 6 waidera i 50 brzuszków. Efektów na wadze nie widać. Czy możliwe że nie tracę na wadze dla tego, bo moja tkanka tłuszczowa zamienia się w mięśnie, a one są cieższe. Błagam o pomoc. Co robić??

Aby dodać posta musisz się zalogować