stepper- czy warto kupić?

Wiadomość

beatrycze1

Miasto: -

Punkty: 0

Listów: 11

czy ktoś z Was ma może stepper i korzysta z takiego sprzętu? warto w taki sprzęt zainwestować? Zastanawiam się nad kupnem, już nawet jeden wypatrzyłam, ale ciągle jeszcze się waham..

Ira79

Miasto: Zabrze

Punkty: 64

Listów: 16

Steper to naprawde swietny przyrzad na nim głownie opiera się moj trening i musze powiedziec ze jest to najlepsza forma aktywnosci jezeli chodzi o mnie, kolejna jego zaleta to to ze zajmuje mało miejsca i wszedzie mozna go schowac czego nie zrobisz np z rowerem czy bieznia

faraon

Miasto: powiem później

Punkty: 0

Listów: 9

A nie lepiej i łatwiej wyjść na dwór i przynajmniej przespacerować się godzinę?

kwiatek

Miasto: Bytom

Punkty: 80

Listów: 31

ja mam od paru lat stepper skrętny Fitplaya, od zwykłego rózni się tym, że pracuje w dwóch płaszczyznach, oprócz ruchów góra-dół możesz wykonywać na nim ruchy boczne, poza tym posiada linki do ćwiczeń mięsni ramion. Kupowałam go już dawno i nie pamiętam ile kosztował, ale mysle, że do 200 zł można kupić jakiś sensowny model. Jeśli dysponujesz większym budżetem to zainwestuj w stepperek Kettlera. Są droższe ale jakościowo lepsze.

dorocia121

Punkty: 1510

Listów: 54

ja mam i jestem z niego zadowolona ale szczeżę używam go tylko wtedy gdy pada albo jest późno i nie mogę ć biegać

Silacz

Punkty: 10

Listów: 2

Wydaje mi się ze warto go kupić w końcu taki sprzęt nie jest drogi, przydaje się. Jak się rozglądałem za ławeczką dla mnie to trafiłem na fajny sklep internetowy możesz sobie zobaczyć tam na steppery. STEPPERY

Mimiqe

Miasto: Gdynia

Punkty: 64

Listów: 19

Ja poleca Ci stepperki marki insportline. Sama sobie kupiłam dwa miesiące tumu tutaj: Stepper Insportline.

Jak narazie nie miałam żadnych problemów z nim. :)

MarekSidoruk

Punkty: 110

Listów: 22

Oczywiście, że warto kupić steper, tylko musisz sobie zadać jedno pytanie. A mianowicie, czy ten steper będzie naprawdę używany i mówię tu o używaniu systematycznym, a nie raz na kwartał. Jeśli ma stać i zbierać kurz, to odradzam. Idź na spacer z psem lub do klubu sportowego. Z rozmów z ludźmi i doświadczenia wiem, ze sprzęt w domu stoi i służy jako wieszak albo podstawka na kwiatki... :)

Pzdr.
MS

mirabel25

Punkty: 1887

Listów: 124

stepper to bardzo dobra sprawa, ja kupiłam sobie ostatnio i jestem bardzo zadowolona. Pomału widzę efekty moich ćwiczeń.

rowinka

Punkty: 105

Listów: 12

Jeśli masz zamiar ćwiczyć to warto kupić, ale też ma minusy dla osób mających problem ze stawami - po prostu je obciąża tak wypowiadają się trenerzy i widzę to po sobie. Dlatego nie można ze stepperem przesadzać i forsować się od razu

Aby dodać posta musisz się zalogować