Jak w temacie podzielcie się w jakim obuwiu cwiczycie?? Zdjęcie nie zostało dodane, ponieważ serwer zewnętrzny zablokował taką funkcję lub podany plik miał nieprawidłowy format.
O to moje obuwie treningowe ,wygodniejszych butów moja stopa nie widziała :)))
Zdjęcie nie zostało dodane, ponieważ serwer zewnętrzny zablokował taką funkcję lub podany plik miał nieprawidłowy format.
No a to jest moje obuwie treningowe mam je stosunkowo od niedawna ale całkowicie sie sprawdza
a czym się kierować przy wyborze takiego obuwia? zaczynam biegać i nie wiem jakie będą odpowiednie, najlepiej to takie, żebym nie zrobiła sobie krzywdy:)
obuwie do bieganie musi byc naprawde dobrze dopasowane do stopy , podeszwa nie moze byc za cienka.JEst ono waznym elementem wiec najlepiej wydac troche wiecej pieniedze ale kupic sprawdzony produkt solidnej firmy ,który bedzie słuzył nawet kilka lat
Ja osobiscie cwicze w zwykłych trampkach z tym ze moje wysiłki umiejscawiam w domu na rowerze stacjonarnym wiec obuwie nie odgrywa tu az takiej wielkiej roli jak przy bieganiu , chyba ze sie myle
Moje obuwie jako ze głownie gram w kosza jest typowo obuwiem koszykarskim tak wiec oto one Zdjęcie nie zostało dodane, ponieważ serwer zewnętrzny zablokował taką funkcję lub podany plik miał nieprawidłowy format.
Moje buty treningowe to juz legenda pierwza pare kupiłam 4 lata temu a teraz zakupiłam druga taką samą ,mam razenie ze ktos je zrobił dokładnie dla moich stop Zdjęcie nie zostało dodane, ponieważ serwer zewnętrzny zablokował taką funkcję lub podany plik miał nieprawidłowy format.