SlimFix- jakie efekty???

Idź do strony 1 2 3

Wiadomość

beatrycze1

Miasto: -

Punkty: 0

Listów: 11

Ostatnio słyszałam o nowym środku o nazwie Slimfix. Podobno przeznaczony jest dla osób, które z przyczyn zdrowotnych nie mogą ćwiczyć ani uprawiać sportu. Moje powody są nieco inne- brak czasu nie pozwala mi na codzienną gimnastykę i dlatego szukam środka, który pomoże mi w utracie zbędnych kilogramów bez większego wysiłku . Ponieważ jest to nowy środek i w necie trudno dotrzeć do opinii na jego temat, proszę Was o pomoc. Chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście jest tak, jak pisze producent i efekty w postaci zrzuconych kilogramów są widoczne nawet przy braku aktywności fizycznej. Jeśli stosowałyście to napiszcie o efektach, bo chciałabym wiedzieć czy warto w inwestować w nowości:)))

kwiatek

Miasto: Bytom

Punkty: 80

Listów: 31

Ja biorę od trzech tygodni. Na początku podchodziłam do niego bardzo sceptycznie, bo jakoś nie mogłam uwierzyć w działanie suplementu, przy którym nie muszę stosować jakiejś restrykcyjnej diety czy ćwiczeń fizycznych. Miło się zaskoczyłam i wiem, że nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto. Wcześniej eksperymentowałam z różnymi suplementami, ale różnie się to kończyło. Tzn. zazwyczaj przerywałam kurację ze względów zdrowotnych (biegunka, bóle głowy,bezsenność itd.). Slimfix jest na bazie naturalnych składników i jest bezpieczny, więc można go spokojnie zażywać nawet przez dłuższy okres czasu.

wonderwoman

Miasto: Warszawa

Punkty: 30

Listów: 18

na mnie jakos nie działa nie czułam jakiegos "wspomagania" moge nawet powiedziec ze po odstawieniu waga szybciej spadała

OptimusPrime

Listów: 1

E tam...

Bardzo dobry środek. Kupiłem swojej dziewczynie na dzień kobiet lekko ponad miesiąc temu. Oczywiście początkowo jak to kobieta nie chciała współpracować i strzelała fochy jak tylko przypominałem o prezencie. Przez kilka dni stawiała opór, ale namówiłem ją w końcu na przetestowanie(wakacje nad chorwackim morzem).

Po lekko ponad miesiącu dziewczyna skacze z radości i non stop dziękuje mi, że ją do tego namówiłem. W biodrach ma 93cm, a w talii 64. Jak widziałem jej "transformację" to tydzień temu sam postanowiłem brać specyfik, a jedyne z czego zrezygnowałem piwo.

Ten specyfik naprawdę działa. Polecam wszystkim i kobietom i mężczyznom

Pudelek25

Punkty: 110

Listów: 12

Ćwiczę regularnie utrzymuje dietę, ale dopiero jak zaczęłam Slim fix jeść widać efekty. Schudłam 2 kilogramy w przeciągu niecałego miesiąca. Rewelacja polecam wszystkim. To szybki i łatwy sposób na pozbycie się zbędnych kilogramów.

eeee

Listów: 1

Hej, mówimy o:
http://mmo.pl/images/slimfix-6.jpg

???

Moja girl to całkiem niedawno kupiła i chwali sobie mocno.
Ciekawe czy u mężczyzn też działa? Macie jakieś doświadczenia ?

gabi80

Miasto: Pruszków

Punkty: 60

Listów: 18

ja nie bardzo wierzę w skuteczność takich środków, myślę, że nie istnieją cud-tabletki. Być może Slimfix rzeczywiście pomaga, skoro jest tak wiele pozytywnych opinii, ale nie wierzę, że podczas kuracji nie stosowałyście żadnej diety.

skomus

Miasto: Lublin

Punkty: 626

Listów: 72

Hej,
możesz podkraść dziewczynie parę tabletek. Ale wiesz tak tydzień, co najmniej się czeka na efekty. Więc nie wiem czy Twoja połówka się nie wścieknie. No chyba, że kupisz jej kwiaty i drugie opakowanie ;P

Kryska

Miasto: Świdnik

Punkty: 76

Listów: 21

Ja jestem zadowolona, udało mi się zrzucić 4 kg w ciągu miesiąca bez żadnej diety. Po prostu ograniczyłam spożywanie wysokokalorycznych posiłków i wieczorne podjadanie. Poza tym SlimFix rzeczywiście hamuje łaknienie. Jak na razie efektu jo-jo nie mam więc z czystym sumieniem mogę go polecić:)

seba-k

Miasto: Elbląg

Listów: 3

ja biorę slimfix od 2 tyg i muszę przyznać że czuję jego działanie. szczególnie rano czuję się lekki (po tych kapsułkach na noc). tak samo w godzinnach popołudniowych - zjem normalny obiad i już nie muszę podjadać wieczorami. na kolację zjem 1-2 kanapki i jestem pełny. ile kilogramów mi uciekło ? wage mam popsuta ;/ ale tak na oko to 4kg minimum. w necie malo jest informacji o tym suplemencie ale widze ze puki co same pozytywy. zobaczymy jak dalej...

Idź do strony 1 2 3

Aby dodać posta musisz się zalogować