Ostatnio słyszałam o nowym środku o nazwie Slimfix. Podobno przeznaczony jest dla osób, które z przyczyn zdrowotnych nie mogą ćwiczyć ani uprawiać sportu. Moje powody są nieco inne- brak czasu nie pozwala mi na codzienną gimnastykę i dlatego szukam środka, który pomoże mi w utracie zbędnych kilogramów bez większego wysiłku . Ponieważ jest to nowy środek i w necie trudno dotrzeć do opinii na jego temat, proszę Was o pomoc. Chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście jest tak, jak pisze producent i efekty w postaci zrzuconych kilogramów są widoczne nawet przy braku aktywności fizycznej. Jeśli stosowałyście to napiszcie o efektach, bo chciałabym wiedzieć czy warto w inwestować w nowości:)))
Ja biorę od trzech tygodni. Na początku podchodziłam do niego bardzo sceptycznie, bo jakoś nie mogłam uwierzyć w działanie suplementu, przy którym nie muszę stosować jakiejś restrykcyjnej diety czy ćwiczeń fizycznych. Miło się zaskoczyłam i wiem, że nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto. Wcześniej eksperymentowałam z różnymi suplementami, ale różnie się to kończyło. Tzn. zazwyczaj przerywałam kurację ze względów zdrowotnych (biegunka, bóle głowy,bezsenność itd.). Slimfix jest na bazie naturalnych składników i jest bezpieczny, więc można go spokojnie zażywać nawet przez dłuższy okres czasu.
Bardzo dobry środek. Kupiłem swojej dziewczynie na dzień kobiet lekko ponad miesiąc temu. Oczywiście początkowo jak to kobieta nie chciała współpracować i strzelała fochy jak tylko przypominałem o prezencie. Przez kilka dni stawiała opór, ale namówiłem ją w końcu na przetestowanie(wakacje nad chorwackim morzem).
Po lekko ponad miesiącu dziewczyna skacze z radości i non stop dziękuje mi, że ją do tego namówiłem. W biodrach ma 93cm, a w talii 64. Jak widziałem jej "transformację" to tydzień temu sam postanowiłem brać specyfik, a jedyne z czego zrezygnowałem piwo.
Ten specyfik naprawdę działa. Polecam wszystkim i kobietom i mężczyznom
Ćwiczę regularnie utrzymuje dietę, ale dopiero jak zaczęłam Slim fix jeść widać efekty. Schudłam 2 kilogramy w przeciągu niecałego miesiąca. Rewelacja polecam wszystkim. To szybki i łatwy sposób na pozbycie się zbędnych kilogramów.
ja nie bardzo wierzę w skuteczność takich środków, myślę, że nie istnieją cud-tabletki. Być może Slimfix rzeczywiście pomaga, skoro jest tak wiele pozytywnych opinii, ale nie wierzę, że podczas kuracji nie stosowałyście żadnej diety.
Hej,
możesz podkraść dziewczynie parę tabletek. Ale wiesz tak tydzień, co najmniej się czeka na efekty. Więc nie wiem czy Twoja połówka się nie wścieknie. No chyba, że kupisz jej kwiaty i drugie opakowanie ;P
Ja jestem zadowolona, udało mi się zrzucić 4 kg w ciągu miesiąca bez żadnej diety. Po prostu ograniczyłam spożywanie wysokokalorycznych posiłków i wieczorne podjadanie. Poza tym SlimFix rzeczywiście hamuje łaknienie. Jak na razie efektu jo-jo nie mam więc z czystym sumieniem mogę go polecić:)
ja biorę slimfix od 2 tyg i muszę przyznać że czuję jego działanie. szczególnie rano czuję się lekki (po tych kapsułkach na noc). tak samo w godzinnach popołudniowych - zjem normalny obiad i już nie muszę podjadać wieczorami. na kolację zjem 1-2 kanapki i jestem pełny. ile kilogramów mi uciekło ? wage mam popsuta ;/ ale tak na oko to 4kg minimum. w necie malo jest informacji o tym suplemencie ale widze ze puki co same pozytywy. zobaczymy jak dalej...