Kiedy chcę schudnąć to zawsze mam jakis powód , zeby tego nie robić . Z cwiczeniami mam tak samo , biegam 20 min , robie 100 nozyc , 6 weidera , 75 przysiadow obunoznych ,100 brzuszkow ( 50 rano , 50 wieczorem ) ii nic . Nie mam motytwacji , bo te cwiczenia nie daja zadnych efektow. Waga nawet nie drgnela o kg!!
Do tego biore 3 razy dziennie APLEFIT. Stosuje sie do cwiczen i tabletek od 17 maja..Chyba powinny byc juz jakies efekty ??!!
Wszystko zalezy od dobrze ułozonej diety i rozplanowanych cwiczen .Najlepiej podzielic sobie tydzien na 3 dniw które bedziec biegac lub jezdzic na rowerze i doadc jede a pozniej 2 dni w których bedziesz cwiczyc brzuch i jakies rozciąganie.I efektów po tygodniu duzych nie oczekuj Tu nic nie przyjdzie błyskawicznie
Problem z motywacja moze byc spowodowany duzym obciązeniem treningowym zakłdama ze nie masz zbyt długiego stazu treningowego wiec cwicznia typu A6W i pozniej jeszcze brzuszki sa zbyt wyczerpujące ,warto siasc i ułoyc cwiczenia z głowa i zwiekszzac intensywnosc z czasem tak by cwiczenia nie były kara ale przyjemnoscią.
faktycznie jak na sam poczatek to Wymagajacy zestaw cwiczen ,lepiej wywalic A6W i na początku wykonywac lzejsze cwiczenia ,a motywacja tylko od ciebie zalezy czy chcesz cos zmienic czy nie ,ale naprawde warto wierz mi
Dziewczyno wiez mi lepie wziasc sie za siebie jak najszybciej niz pozniej cierpiec ,a co do cwiczen to równiez polecam cwiczenie w grupie szczególnie na samym poczatku