Nie mam motywacji , żeby schudnąć i ćwiczyć !!

Idź do strony 1 ...2 3 4

Wiadomość

wiosenka33

Miasto: -

Punkty: 5

Listów: 1

Witam wszystkich,

problem z motywacją posiadają chyba wszystkie osoby, które chcą wygrać i schudnąć.
Jest to kwestia naszych przyzwyczajeń, które często tkwią w nas latami a później przy próbie zmiany nasz organizm jak również my sami buntuje :)
Ja walczyłam ze sobą ponad 3 lata zanim zdecydowałam się na radykalne zmiany.
Zdecydowałam się na odchudzanie w Naturhouse po tym jak zobaczyłam sama na własne oczy jak schudł tam mój znajomy.
Postanowiłam też spróbować . Mam 37 lat ,164 cm wzrostu i wagę 70 kg.
Źle się z tym czułam, podjadałam słodycze wieczorami przez co moja waga rosła a ja nie mogłam się powstrzymać przez jedzeniem.
W końcu poszłam do NH zaczęłam, wczoraj byłam na pierwszym ważeniu. Jestem zadowolona po pierwszym tygodniu 1.6 kg zjechała mi waga.
Uważam, że Ci co krytykują NH to raczej konkurencja, bo nie da sie ukryć, że dieta jest super ,pierwszy tydzien urozmaicona. Cotygodniowe spotkanie z dietetyczką nie tylko mnie mobilizuje do diety, ale mam okazję rozmowy i zadania pytań osobie, która ma dużą wiedzę na ten temat.

Pozdrawiam

Green4

Punkty: 2020

Listów: 94

Mam tak samo- brak silnej woli, bo motywacja jest,ale ciężko mi idzie... a co do NH to czytałam dużo i widziałam efekty więc wrażenia mam pozytywne

kinga2901

Punkty: 90

Listów: 18

Witam
Na imię mi kinga.Mam 13 lat . Mam 161 cm wzrostu i 61 kg wagi. Nie jestem brzydka, ale mój brzuch mnie przeraża. Od zawsze byłam uświadamiana że jestem gruba. Nie mam chłopaka. wydaje mi się że nie jestem otyła . Nie widać po mnie mojej wagi. Jestem bardziej ubita, mam duzo siły, chętnie ćwiczę, jestem wysportowana. Jednak jest mi bardzo ciężko. Zawzięłam się i od początku wakacji mam dietę , znacz nie jem słodyczy. Co dzień robię 6 waidera i 50 brzuszków. Efektów na wadze nie widać. Czy możliwe że nie tracę na wadze dla tego, bo moja tkanka tłuszczowa zamienia się w mięśnie, a one są cieższe. Błagam o pomoc. Co robić??

Idź do strony 1 ...2 3 4

Aby dodać posta musisz się zalogować