Hejka,
czy stosowanie antykoncepcji wpływa na wagę? czytała, że sporo dziewczyn puchnie po tabletkach, bo zatrzymuje im się woda w organizmie. A czy to możliwe, że ja nie mogę przytyć przez tabletki? Stosuję w sumie od 5 miesięcy to chyba nie jest strasznie długo. Lekarz mówił, że to bezpieczne. Już sama nie wiem:/
zalezy od organizmu jedne dziewczyny troche przybieraja na wadze inne nie,jesli przez te 5 miesiecy nie przytyłs to chyba dobry znak i niema sie co martwic na zapas
Z tego co mi wiadomo wszystko jest zależne od ilości hormonów zawartych w tabletkach. Trzeba poo porstu cały czas kontrolowac sprawę i cały czas byc w kontakcie ze swoim ginekologiem.
Ja np jem bardzo malo, jestem ogolnie na diecie juz 2. Zastanawialam sie czemu tyje choc malo jem, nawet nie jem slodyczy i wiem ze to bankowo od tabletek anty anty:)
Słyszałam o zatrzymywaniu wody w organizmie, ale zdziwiłyście mnie, że to może działać w drugą stronę. Może podaj konkretną nazwę i poproś o opinie Apteki medyczne też powinny Ci pomóc, w końcu farmaceuci po to są żeby radzić.