Mam problem głownie z nogami ,ogólnie jestem szczupla osoba ,tylko mam problem z tym zeby podkreslic nogi.I tu czekam na jakies cwiczenia które temu problemowi zaradza.do tej pory głownie jezdze na rowerze i biegam ale efekty sa znikome.
No jesli bieganie i rower nie pomaga to moze powinnas pocwiczyc troszke z ciezarami (oczywiscie małymi)np przysiady prostowanie nóg w siadzie i lezeniu
Swoją droga to dziwne bo bieganie i jazda na rowerze bardzo (przynajmniej w moim przypadku) rozwijają miesnie nóg.No chyba siłownia jest tu najlepszym rozwiązaniem.
JA na siłowni wykonuje te cwiczenia co podała XmarlenaX ciezko narazie powiedziec cos o efektach bo chodze na siłownie ok 10 dni , ale po tych cwiczeniach czuje ze nogi intensywnie pracuja
wymienione cwiczenia sa chyba najskuteczniejsze ,oczywiscie w celu wyrzezbienia parti ciała trzeba własciwie dobrac obciązenie i ilosc powtórzen w seri.
To zalezy od ciezaru i ilosci powtórzen jesli chodzi o wyrzezbienie miesni to mozna robic ciut wiekszy zakres ruchu bo ciezar nie jest za duzy przynajmniej tak jest w moim wypadku i nie mam problemów z kolanami.