Ja polecam Leg Magic. Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż na początku, jak zaczynałam ćwiczyć okropnie bolały mnie nogi, nie moglam wejść po schodach. Daje niezły wycisk. Polecam
a gdzie kupiłaś? Widziałam w Tv Markecie ale są bardzo drogie, kosztują 300zł. Jak dla mnie- za drogo. Jak się na tym ćwiczy?
Kupiłam w sklepie internetowym http://fitbay.pl/261-leg-trainer-magic.html, nie należał do najtańszych. Widziałam, że cena w Tv markecie jest dużo wyższa, z kolei na allegro można kupić taniej. Każdy sam decyduje, ja akurat wolałam mieć pewność że sprzęt nie rozleci się po tygodniu.
Ostrzegam Cię, że na początku mogą Cię trochę boleć mięśnie ud,ale to akurat świadczy o pracy mięśni, więc nie zniechęcaj się. Jeśli chodzi o efekty to zauważyłam, że uda i łydki wyszczupliły się, cellulit prawie zniknął, a kondycja poprawiła się.
A ja polecam systematyczny trening plus dieta. Wyniki przyjdą z czasem. Jeśli chodzi o ćwiczenia, to wszelkie wspięcia stojąc, siedząc, wykroki z hantlami oraz ćwiczenia na maszynach.