Hej!!!
Przez wakacje przybyło mi trochę ciałka(lody, grillowanie, itd:-) a niedługo ślub i zależy mi na tym żeby zgubić tych kilka dodatkowych kilogramów -najlepiej jak najszybciej. Czy wiecie cos na temat tabletek Slimex 15?? Czytałam że są podobne do Meridia a te ponoć są bardzo dobre. Wiecie cos na ten temat? Czy to jest dobra cena?
Treść postu została edytowana z powodu naruszenia regulaminu
Witam serdecznie,
przestrzegam wszystkie użytkowniczki i użytkowników przed Meridią, Afibronem i środkiem Slimex 15. Ich głównym składnikiem jest Sibutramina - pochodna amfetaminy. Może ona powodować zaburzenia układu sercowo - naczyniowego. Co więcej może powodować zaburzenia snu i łaknienia. Sprzedaż tych środków została zakazana w całej Unii Europejskiej. Nie warto zatem ryzykować własnego zdrowia i dokonywać zakupu z nielegalnego źródła.
Na rynku dostępne są silne środki tzw. spalacze tłuszczu równie skuteczne, a przy tym o składzie, który został dopuszczony do sprzedaży. Jednakże w większości przypadków nie zadziałają one same - konieczne jest wsparcie suplementacji odpowiednimi treningami.
Należy również pamiętać, że utrata wagi nawet ze wsparciem preparatów wspomagających to proces. Nic nie zastąpi odpowiedniej diety. Należy również pamiętać o odpowiedniej stabilizacji po przerwaniu/ zakończeniu kuracji. Dopiero wtedy efekty będą trwałe, a odchudzanie nie zakończy się efektem jojo.
Kochani!
Czy chcecie ryzykować swoim zdrowiem? Ja uważam, że nie warto. Konsekwentna i stopniowa utrata wagi własnymi siłami daje wzrost pewności siebie. Sukces, który sami osiągamy pozytywnie na nas wpływa. Czy to w odchudzaniu czy w podrywaniu nie warto stosować tanich trików. Choć patrząc na cenę niektórych specyfików cale nie są takie tanie;)
Witam serdecznie,
przestrzegam wszystkie użytkowniczki i użytkowników przed Meridią, Afibronem i środkiem Slimex 15. Ich głównym składnikiem jest Sibutramina - pochodna amfetaminy. Może ona powodować zaburzenia układu sercowo - naczyniowego. Co więcej może powodować zaburzenia snu i łaknienia. Sprzedaż tych środków została zakazana w całej Unii Europejskiej. Nie warto zatem ryzykować własnego zdrowia i dokonywać zakupu z nielegalnego źródła.
Na rynku dostępne są silne środki tzw. spalacze tłuszczu równie skuteczne, a przy tym o składzie, który został dopuszczony do sprzedaży. Jednakże w większości przypadków nie zadziałają one same - konieczne jest wsparcie suplementacji odpowiednimi treningami.
Należy również pamiętać, że utrata wagi nawet ze wsparciem preparatów wspomagających to proces. Nic nie zastąpi odpowiedniej diety. Należy również pamiętać o odpowiedniej stabilizacji po przerwaniu/ zakończeniu kuracji. Dopiero wtedy efekty będą trwałe, a odchudzanie nie zakończy się efektem jojo.
bardzo dobre spostrzeżenie czasem uda się schudnąć bardzo szybko, jednak to wręcz gwarantuje efekt jojo. Najlepiej stopniowo, a potem już pozostać przy zdrowych i prawidłowych nawykach żywieniowych.
Jest to lek na bazie sibutraminy blokujacy uczucie glodu w przysadce mozgowej tak jak jego poprzednicy.
Oryginalny,z data waznosci do 10/2013.
Megaskuteczny-bez koniecznosci katowania sie monotonnymi dietami i cwiczeniami.
Obecnie w sprzedazy rowniez
SIBUTRIL 15 oraz SLIM TRIM 15
leki o tym samym skladzie i dzialaniu oraz w tej samej cenie
Jezeli chcesz skutecznie zrzucic zbedne kilogramy napisz lub zadzwon:
+447729593330-Iza
GG 38329333
e-mail: slimex_customer_service@yahoo.com
Cena do uzgodnienia
Wiecej informacji na temat wszystkich dostepnych tabletek na odchudzanie, ktore obecnie posiadam w ofercie oraz komentarze moich klientek znajduje sie na mojej stronie internetowej:
www.sibutril.com
Wysylka:
Poczta z UK miedzynarodowym priorytetem (za potwierdzeniem odbioru)wliczona w cene.
Przesylam zdjecie przesylki i podaje numer do jej nsledzenia .