ze strony Mango:
Steam O Belt jest pasem, który posiada wiele zalet tradycyjnej sauny cieplnej, którą możesz się cieszyć we własnym domu. Pas pomaga utrzymać szczupłe ciało, pozbyć się cellulitu jak i usunąć z organizmu szkodliwe toksyny.
ZALETY:
* Jest lekki, poręczny i łatwy w użyciu
* Nadaje się dla wszystkich, działa na każdego.
* Możesz go zastosować na dowolną część ciała: talię, brzuch, pośladki czy biodra - tam gdzie najtrudniej jest pozbyć się nadmiernego tłuszczu i gdzie najtrudniej stracić zbędne kilogramy
KORZYŚCI:
* Pas możesz używać oglądając telewizję, w sypialni, odpoczywając w ogrodzie, przed komputerem, itp.
* Z Steam O Belt łatwo, wygodnie i bezpiecznie dla organizmu możesz wypocić zbędne kilogramy
* Pomoże Ci uzyskać wymarzoną figurę i to bez najmniejszego wysiłku i bez stosowania drakońskiej, stresującej diety
ja używam od dwóch tygodni, przygrzewa trochę skórę, ale o to przecież chodzi. Jest całkowicie bezpieczny, nie parzy. A cellulit powolutku schodzi i skóra jest jędrniejsza. Tyle na początek, jak będzie później- napiszę.
Używam pasa od miesiąca, szczerze przyznam ze miałam na początku dylemat- czy kupić tańszy na allegro czy droższy w sklepie. Zdecydowałam się na kupno w sklepie, gdzie mam 3 lata gwarancji, bo nigdy nic nie wiadomo. Kupiłam taki http://mmo.pl/2714-pas-parowy-steam-o-belt.html i jestem zadowolona, chociaż kabelek mógłby być trochę dłuższy...