o czym chcecie poczytać?

Wiadomość

Konsultant

Miasto: Lublin

Punkty: 25

Listów: 2

Kochani slimonowicze!
bardzo cieszę się, że podobają się Wam zamieszczane artykuły. Nasi specjaliści mają mnóstwo pracy postaram się jednak by pisali częściej. Ale mam także do Was prośbę- napiszcie swoje propozycje tematów artykułów. Jakich porad potrzebujecie?

Piggy

Miasto: -

Punkty: 1605

Listów: 34

Osobiście chętnie poczytałabym jakieś porady dotyczące treningu. Interesują mnie ćwiczenia i to jak je prawidłowo wykonywać, jak odchudzać poszczególne partie ciała, może też jakieś fakty i mity dotyczące diet i odchudzania. Może też ile kosztuje odchudzanie i co zrobić by było jak najtańsze. O, i np. odżywki na spalenie tłuszczu i wzmocnienie masy mięśniowej - czy to choć trochę działa, czy jest bezpieczne dla zdrowia, itp.
Tyle jeśli chodzi o mnie. :)
Pozdrawiam

kasiagardo

Miasto: Kleosin

Punkty: 6541

Listów: 225

a mnie z kolei interesuje jak pobudzić się podczas sesji np., co wtedy jeść ( żeby kawa nie lała się litrami...), ale też ćwiczenia dobre na poszczególne partie mięśni, jak ćwiczyć i jak oddychać podczas ćwiczeń... a od kuchni - jak przygotowywać potrawy, co jaki czas gotować, jakie przyprawy do czego pasują, dania dla dzieci ( niekoniecznie odchudzajace) :) a i moze coś o kosmetyce - przepisy na maseczki, peelingi naturalne :)

Aby dodać posta musisz się zalogować