Koleżanka poleciła mi żebym zaczęła stosować się do A6W żeby mieć płaski brzuch, tylko co o tym czytałam mam dużo podejrzeń, bo nie wolno przerywać ćwiczeń i są rozpiski, które ćwiczenie w dany dzień powinno się robić i nie wiem czy warto. Jak ktoś się do tego stosuje niech napisze, albo jak ktoś wie o tych ćwiczeniach to proszę mi pomóc w wyborze :)
No tak...
Ja jestem w 2 tygodniu 6 weidera.
I powiem Ci tak. Ja wzięłam harmonogram ćwiczeń 6 razy w tygodniu, jeden dzień mam wolny od ćwiczeń.
I to wygląda tak : mam tam w 1 tyg np 2 serie po 6 cykli . mozesz poczytać o tym na necie.
jest to monotonne i nudne . ale jak sobie puscisz fajna muzyczke idzie calkiem fajnie. a miesnie pracuja i kondycja jest o wiele lepsza. sama czuje na sobie. a brzuch staje sie coraz twardszy bez napinania nawet. ja polecam.
Albo ABS jest tez dobry. ale moim zdaniem lepsza jest 6 weidera...albo taniec brzucha!:) Fajna zabawa a przy okazji i brzuch staje sie ladny :) hehe
pozdrawiam i zycze sukcesow :)
Jak najbardziej polecam A6W!! Moja koleżanka faktycznie wyrobiła sobie niezły brzuszek! Tylko żeby było widać efekty ponoć nie powinno się mieć za dużej warstwy tłuszczyku na brzuchu. Dlatego ja nie ćwiczę na razie wspomnianej 6 tylko inne ćwiczonka wykonuję :) Powodzenia życzę i samozaparcia bo przy 6 liczy się wytrwałość!!:)
Witam
Na imię mi kinga.Mam 13 lat . Mam 161 cm wzrostu i 61 kg wagi. Nie jestem brzydka, ale mój brzuch mnie przeraża. Od zawsze byłam uświadamiana że jestem gruba. Nie mam chłopaka. wydaje mi się że nie jestem otyła . Nie widać po mnie mojej wagi. Jestem bardziej ubita, mam duzo siły, chętnie ćwiczę, jestem wysportowana. Jednak jest mi bardzo ciężko. Zawzięłam się i od początku wakacji mam dietę , znacz nie jem słodyczy. Co dzień robię 6 waidera i 50 brzuszków. Efektów na wadze nie widać. Czy możliwe że nie tracę na wadze dla tego, bo moja tkanka tłuszczowa zamienia się w mięśnie, a one są cieższe. Błagam o pomoc. Co robić??