brzuch i nogi...

Wiadomość

Green4

Miasto: -

Punkty: 2020

Listów: 94

Może macie jakieś skuteczne metody na pozbycie się nadmiernej tkanki tłuszczowej na brzuchu szczególnie na DOLNEJ partii brzucha, bo stosuję 6 weidera, ale nadal nie mogę się pozbyć tłuszczu na dole... no i ćwiczenia na nogi chciałabym żeby były sprawdzone, bo stosowałam już ćwiczenia ze stron internetowych, ale efekty były mało zadowalające. Chciałabym szczególnie pozbyć się ogromnych ud i tłuszczu zaraz wyżej kolan, bo łydki mam szczupłe i wygląda to nieproporcjonalnie... Bardzo proszę o pomoc i skuteczne ćwiczenia.

kinga2901

Miasto: -

Punkty: 90

Listów: 18

Witam
Na imię mi kinga.Mam 13 lat . Mam 161 cm wzrostu i 61 kg wagi. Nie jestem brzydka, ale mój brzuch mnie przeraża. Od zawsze byłam uświadamiana że jestem gruba. Nie mam chłopaka. wydaje mi się że nie jestem otyła . Nie widać po mnie mojej wagi. Jestem bardziej ubita, mam duzo siły, chętnie ćwiczę, jestem wysportowana. Jednak jest mi bardzo ciężko. Zawzięłam się i od początku wakacji mam dietę , znacz nie jem słodyczy. Co dzień robię 6 waidera i 50 brzuszków. Efektów na wadze nie widać. Czy możliwe że nie tracę na wadze dla tego, bo moja tkanka tłuszczowa zamienia się w mięśnie, a one są cieższe. Błagam o pomoc. Co robić??

Aby dodać posta musisz się zalogować