Suplementy dla mężczyzn ćwiczących

Wiadomość

Frama

Miasto: -

Punkty: 135

Listów: 21

Wiem, że dział dotyczy suplementów na odchudzanie, ale nie znalazłam bardziej odpowiedniego miejsca, żeby zapytać o suplementy dla mężczyzn, którzy intensywnie ćwiczą na siłowni - mój facet strasznie się zaangażował w pracę nad swoim ciałem i kupił sobie Probolan50 - stosował ktoś z Was, macie jakieś doświadczenia z tym specyfikiem? Przejrzałam informacje na stronie, ale nie jestem za bardzo zaznajomiona z tematem, więc niewiele do mnie dociera ;). Więc pytanie podstawowe - czy to jest bezpieczne? Czy nie wywołuje jakichś skutków ubocznych? I inaczej - czy mogę spać spokojnie, wiedząc, że mój facet to wcina?;)

Nester

Punkty: 80

Listów: 16

Echhh, kobiety... Jak zwykle niepotrzebna nutka paniki wyczuwalna w głosie (a raczej widoczna na literkach;)). Możesz spać spokojnie, Probolan50 jest absolutnie bezpieczny, ja sam stosuję i czuję się dobrze, rzeźba ciała zbliża się coraz bardziej do mojego ideału, jaki mam w głowie, więc moja opinia jest pozytywna :].

aiko

Miasto: Oborniki

Punkty: 50

Listów: 10

Echhh, kobiety... Jak zwykle niepotrzebna nutka paniki wyczuwalna w głosie (a raczej widoczna na literkach;)). Możesz spać spokojnie, Probolan50 jest absolutnie bezpieczny, ja sam stosuję i czuję się dobrze, rzeźba ciała zbliża się coraz bardziej do mojego ideału, jaki mam w głowie, więc moja opinia jest pozytywna :].

Co kobiety, co kobiety? :P Bez takich mi tu, po prostu lubimy coś sprawdzić, zanim to zastosujemy - więc ja też mam pytanie, które w sumie już wcześniej też padło - co ze skutkami ubocznymi?

Nester

Heh, myślałem, że jak powiem, że czuję się dobrze po Probolanie50, to będzie jasne na forum, że skutków ubocznych nie odczuwam, ale ok, powiem to jasno i wyraźnie - skutków ubocznych nie ma :P.

umpilla

Punkty: 65

Listów: 13

Heh, myślałem, że jak powiem, że czuję się dobrze po Probolanie50, to będzie jasne na forum, że skutków ubocznych nie odczuwam, ale ok, powiem to jasno i wyraźnie - skutków ubocznych nie ma :P.

No, teraz to rozumiemy :P. A napisz, po jakim czasie widziałeś pierwsze efekty? Jak długo czekałeś?

Nester

Ja po kliku dniach brania Probolanu50 widziałem już pierwsze efekty, więc suma sumarum zbyt długo nie czekałem, nawet byłem zaskoczony, że tak szybko działa :).

aiko

Miasto: Oborniki

Punkty: 50

Listów: 10

A skąd wiesz, że w przyszłości Probolan50 nie wpłynie jakoś negatywnie na Twoje zdrowie?

Nester

Czytałem badania o Probolanie50, o innych podobnych specyfikach, jestem świadomy, jak suplement wpływa na organizm, jak działa ogólnie, więc jestem spokojny, i czuję się bezpieczny. Poszukaj sobie w necie różnych badań, na stronce Probolanu też są, więc można zaczerpnąć fachowej wiedzy.

Aby dodać posta musisz się zalogować