fajnie byloby gdyby takowe urzadzenie znajdowalo sie w jakims fitnesie badz gabinecie na URSYNOWIE..:***
jesli ktos cos bedzie wiedzial,prosze o wiesci..:-}
Madzia, nie przesadzaj - na Witosa jest z Ursynowa bardzo blisko, poza tym do ronda ONZ metrem i jeden przystanek autobusem albo na piechote to tez nie jakas straszna wycieczka... 8)
body space czy temu podobne są krótko mówiąc "do kitu" wielokrotnie korzystałam z różnego rodzaju tego typu maszyn i naprawdę szkoda kasy ponadto jeśli ktoś ma problem naczynkowy to po takich urządzeniach problem nasila się - rolletica nie próbowałam i chciałam sprawdzić ... tak naprawdę najlepsze efekty dały u mnie uporczywe ćwiczenia na pewne problemowe partie ciała - masaż ręczny trochę pomagał na wygląd skóry to tyle i bez rewelacji których spodziewałam się po "maszynkach" :-D
Jest świetny gabinet na Ursynowie: Meander 1. Mają stronę internetową więc można poczytać: www.rolletic.waw.pl
Bardzo miła obsługa. Mają też masaże ręczne i zabiegi na ciało i twarz. Między innymi cosmolifting japoński - cudowny zabieg, polecam.
A co do Rolleticu to faktycznie działa. Przede wszystkim na cellulit, ale jeśli ktoś chce schudnąć naprawdę to musi być dieta. W gabinecie mają. Ja schudłam ponad 10 kilo.